Miejsce reakizacji


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.




metraż pomieszczenia


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.




CZAS REALIZACJI


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.




Projekt i wykonawstwo prywatnego salonu. Na ścianie użyto okładziny z betonu architektonicznego. Posadzka, którą pokrywały stare płytki gresowe została pokryta panelami winylowymi dzięki czemu nie było konieczności skuwania starego podłoża.
Pozostałe wykończenia to imitacja drewna - panele HPL - docinane na miarę.










Project Name


Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore.